Standbouw

Beurs marketing is een zeer effectieve en goede vorm van reclame. Mensen krijgen dan een ‘kijkje’ in Uw bedrijf. Zo kunt U goed Uw producten promoten op een originele, creatieve of zakelijke manier. 3D communicatie kan een echte belevenis zijn voor de klant.

• Uw bedrijf is Uw visitekaartje
• Beursdeelname vergroot Uw markt.

Vandaar dat deze twee zaken er goed uit moeten zien en goed geregeld moeten zijn. Van Dijk Producties kan U daarmee helpen. Met onze jarenlange ervaring op Stand en Interieur gebied, kunnen wij Uw projecten van begin tot eind begeleiden en realiseren.

Door onze ervaring in het mee- en vooruitdenken komen de mooiste standbouwprojecten tot stand. Van begin tot eind staan wij met deskundige adviezen en een flexibele instelling voor U klaar.

Door onze jarenlange ervaring op standbouw gebied zijn wij goed op de hoogte van de zaken op de beursvloer. Zo kunnen wij eventuele problemen al van tevoren zien te voorkomen zodat U en wij niet tegen onvoorziene problemen komen te staan.

Ook voor displays kunt U terecht bij Van Dijk Producties. Wij kunnen voor U het ontwerp en het eindproduct realiseren. Voor een voorbeeld van een display ontwerp, zie hier.

Ook realiseren wij spinwanden voor U. Deze kunnen wij voor U ontwerpen en verwerken tot een mooi eindproduct. Pop-up wanden, rolbanners en bannersystemen vallen natuurlijk ook onder de mogelijkheden.

De mogelijkheden op standbouwgebied zijn zeer divers. U kunt het zo gek niet bedenken en het kan!