Printwerk

Of het nu gaat om indoor, outdoor direct op plaatmateriaal etc. Van Dijk Producties heeft alle disciplines in huis. Wij printen op alle voorkomende materialen. Alles is mogelijk, van canvasprinten tot car-wrapping, van Pop-Up wanden tot Megaprint, gevel-signing en raam-belettering.

Aanlevering:
Het aanleveren van bestanden op de juiste manier is erg belangrijk. Dat maakt het makkelijker en zal het printproces sneller doen verlopen. Dat is zowel voor U als voor ons een groot voordeel. Mocht het bestand niet op de juiste manier aangeleverd zijn dan kan dit namelijk effect hebben op de kwaliteit van het product. Mocht er een probleem zijn met de aanlevering dan zullen wij contact met U opnemen zodat alles op de juiste manier verloopt.

De juiste aanlevervoorwaarden voor grafisch materiaal zijn:

Vanuit pixel georiënteerde programma´s (Adobe Photoshop):
• aanleveren in RGB als bestand Tiff of EPS
• geen lagen en kanalen
• zonder LWZ compressie

Het nieuwste programma van Indesign CS3 (leest ook de oudere versies)

Vanuit vector georiŽnteerde programma´s (QuarkXpress):
• Opmaak op 25% van het eindformaat
• GeÔmporteerde Photoshop bestanden altijd bewaren als RGB.eps
• Alle fonts en illustraties meeleveren, als ook het open bestand

De diverse mogelijkheden zijn:
CD-rom/DVD/FTP

Enkele tips voor optimaal resultaat:
De eindresolutie behoord ongeveer 300 DPI te zijn en minimaal 150 DPI. Als het minder is dan 150 DPI, word het beeld heel slecht, dat wil zeggen korrelig en grof. Hoe hoger de resolutie hoe mooier het beeld. Definieer specifieke kleuren met behulp van Pantone Matching System (PMS). Zo hebben wij een perfecte kleurrefferentie voor de output.

Maak vector illustraties groot op met een hoge resolutie (op 100% van de ware grootte). Save vector illustraties uit exotische programma´s als EPS. Opmaak van het eindformaat op 100%. Kan dit niet, dan op 50% of minimaal 25%/ Lever alle fonts en illustraties mee. Leven een print van uw opmaak mee ter referentie.

Aanpassing van uw grafisch materiaal:
Het kan voorkomen dat het grafisch materiaal niet correct wordt aangeleverd. In dat geval zullen wij U hiervan op de hoogte stellen. U kunt het materiaal dan alsnog op de juiste manier aanleveren of wij kunnen het materiaal voor U aanpassen. Dergelijke aanpassingen kunnen het productieproces vertragen waardoor de levertijd verschoven moet worden.

Mocht U de wens hebben voor een ontwerp dan kunnen wij Uw ideeŽn realiseren en vertalen Uw ideeŽn op papier.

Alles is mogelijk en gebeurt dan ook dagelijks op onze printers. Service, Kwaliteit en Vakmanschap dat is overal aan af te zien.